Ekologinen ja luonnollisen biologisesti hajottava aine

Kestävä ympäristö... Pysyvää onnellisuutta

KEEEN GREENOVATION – VIHREÄ INNOVAATIO

KEEENin bio-orgaaninen innovaatio pohjautuu luonnon lähteistä eristettyjen mikrobien, tehokkaiden entsyymien ja pinta-aktiivisten aineiden kahden vuosikymmenen mittaiseen akateemiseen tutkimukseen. Tuloksena on tehokas ja taloudellinen valikoima luonnollisia biopuhdistusaineita, jotka pystyvät hajottamaan öljymolekyylejä ja orgaanisia aineita. Tämä vihreä innovaatio voi olla yksi teollisuus- ja kotitalousjätteen hallinnan globaaleista avaintekijöistä.

KEEEN-tuotteita voidaan käyttää yleispuhdistukseen, rasvanpoistoon, kaasumaisten orgaanisten yhdisteiden (VOC) puhdistamiseen, öljyvahinkojen ja saasteiden vaikutusten minimointiin sekä aiheuttamaan itsepuhdistumista ennen viemärijärjestelmään päästämistä. KEEEN tuotteissa yhdistyvät biologisuus (luonnon mikrobit) ja luonnollisuus (100% luonnon lähteistä peräisin olevat ja biohajoavat komponentit) ainutlaatuisella tavalla.

KEEEN on maailman johtavia bio-orgaanisten puhdistustuotteiden kehittäjiä. KEEENin innovatiivisuus ympäristöalalla on huomioitu lukuisilla kansainvälisillä palkinnoilla.