Veneily ja merenkulku

Monipuolista öljyvuotojen puhdistusta vesiliikenteessä

Turvallinen ja luonnollinen tuotteisto veneilyyn ja merenkulun öljynpoistotarpeisiin.

Keeen Marine öljyä keräävät tuotteet ovat luonnollisia ja innovatiivisia seoksia, joissa on orgaanisia kuituja tai hohkakiveä ja mikrobeja, jotka voivat sitoa ja imeä öljyjä ja muita veneilyn ja merenkulun yhteydessä käytettyjä haitallisia nesteitä, kuten kemiallisia liuottimia tai maaleja.

Keeen Marine vuotaneita öljyjä puhdistavat tuotteet ovat luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita puhdistettaessa öljyvuotokohteita sekä rasvaisia ja öljyisiä osia ja työkaluja veneissä ja laivoissa. Ne puhdistavat läikkyneen ja vuotaneen öljyn alusten pilsseistä, lattioilta, konehuoneista, vesireiteiltä tai tankkauspisteistä. Käynnistää hätätapauksissa öljynpoiston nopeasti ja tehokkaasti. Vähentää vaaroja ja puhdistuskuluja huoltotöissä. Puhdistaa raskaita koneita, moottorilohkija, pakoputkistoja, ja polttoainevuotoja moottoritiloissa ja huoltoalueilla.

Myrkytön ja 100% luonnollinen sekoitus mikrobeja ja biologisia aktivaattoreita. Puhdistaa ja hävittää hiilivetyjä, öljyjä ja orgaanisia molekyylejä.

Poistaa öljyt pilsseistä, pinnoilta ja osista sekä käynnistää hajotusprosessin, jolla öljyt ja rasvat muuntuvat hiilidioksidiksi ja vedeksi.

Keeen Marine ECO Hand Wash on kasvipohjainen runsaan vaahdon tuottava puhdistaja, joka poistaa maalit, öljyn ja vaikeat tahrat käsistä nopeasti ja tehokkaasti. Erittäin hellävarainen ja virkistävä käsille, mutta kova lialle.

Lue lisää Keeenin vihreästä innovaatiosta